Projectencoördinator

Wil jij bijdragen aan innovatieve gevelprojecten door het hele land? Ben je ervaren óf bereid om aan de basis te beginnen en door te groeien naar een ervaren Projectencoördinator? Dan ben je bij BKALU aan het goede adres! Elk project is anders en je werkzaamheden als Projectencoördinator zijn veelomvattend: van rondlopen op de steiger van een bouwterrein tot netjes gekleed aan tafel bij een architect.

De inwerkperiode
De eerste maanden word je vooral ingewerkt. Je leert alles wat je moet weten over aluminium. Je maakt tekeningen, calculaties en offertes . Je verwerkt inmeetgegevens en hebt veel telefonisch of mail contact met onder andere aannemers en werkvoorbereiders over offertes, tekeningen en de planning. Tijdens de inwerkperiode ben je gekoppeld aan een senior Projectleider die jou begeleidt en waar je met je vragen terecht kunt.

Met jouw leergierige en proactieve houding heb je veel kansen om je te specialiseren. Denk aan een focus op 3D-tekenen of juist veel tijd voor commerciële contacten of het leiden van specifieke projecten. Binnen BKALU is ruimte voor het nemen van initiatief, mag je fouten maken en willen we leren van fouten.

A-tot-Z verantwoordelijk
Houd je graag meerdere ballen in de lucht en ben je van nature een organisator? Dan voel je je zeker gelukkig in de rol van Projectencoördinator! Als Projectencoördinator ben je van a tot z verantwoordelijk voor grotere projecten. Vanaf de offerte totdat de laatste factuur betaald is. Je zit bij de architect en aannemer aan tafel om te kijken of de plannen technisch haalbaar zijn. Je laat het project inmeten – of doet het bij uitzondering zelf -, maakt een planning voor de productie en het transport, gaat aan de slag met tekeningen voor de monteurs en houdt nauw contact met alle betrokkenen. BKALU levert altijd maatwerk en dus is elk project uniek. Ze variëren van € 10.000,- tot ruim een miljoen en van een middagje werk tot een duur van maanden of zelfs jaren. Als Projectencoördinator heb je 10 tot 15 projecten tegelijk in beheer waardoor het bewaken van de planning vaak een uitdaging is.

De kans is groot dat als je aan een Projectleider van BKALU vraagt wat de meeste voldoening geeft je het volgende antwoord krijgt: “als ik langs een gebouw rijd en ‘mijn’ gevel zie dan ben ik trots en denk ik: dit hebben we als BKALU met elkaar gemaakt!”

Adresgegevens:
B+K Alusystemen b.v.
Nipkowstraat 1C
8013 RJ Zwolle

email: info@bkalu.nl

Andere vacatures

Menu